Om DSF

Om Direkte Salgs Foreningen
Direkte Salgs Foreningen (DSF) er brancheforening og talerør for direkte salgsvirksomheder i Danmark. Vi repræsenterer i dag en række medlemsvirksomheder, hvoraf flere har mere end 40.000 selvstændige forhandlere. Vi er både medlem af The European Direct Selling Association (SELDIA) og verdensbrancheforeningen for direkte salgsvirksomheder, World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA).

Vores formål
Tilfredse kunder er grundlaget for et godt salg. Men det er tilfredse forhandlere også. Det er vi i Direkte Salgs Foreningen med til at sikre på flere måder: Medlemskab af Direkte Salgs Foreningen indebærer, at den enkelte medlemsvirksomhed er forpligtet til at overholde ikke kun national lovgivning, men også branchens etiske regler. Derfor er et medlemskab af Direkte Salgsforening din sikkerhed for, at der er tale om en seriøs direkte salgsvirksomhed med kvalitetsprodukter og god kundeservice.

Formand
Direkte Salgs Foreningens formand og talsmand er Rasmus Kristensen. Rasmus Kristensen kan kontaktes via e-mail: info@disafo.dk eller telefon: +45 70 22 60 55.