ACN

ACN blev grundlagt i 1993 af fire entreprenører, og er blevet et af de hurtigst voksende firmaer i verden ved at give kunder et bedre alternativ til de serviceydelser, de har brug for hver dag – serviceydelser som fastnettelefoni, internet, mobiltelefoni og energi – samt serviceydelser på forkant med den teknologiske udvikling som digital telefonservice og den revolutionerende videotelefoni. ACN’s videotelefon giver kunder en enestående mulighed for at kommunikere ansigt-til-ansigt nemt og bekvemt hjemmefra.

I dag har ACN’s årlige omsætning nået skyhøjde på over en halv milliard euro i omsætning med en stabil vækst år efter år.

Men hvad siger alt det her dig? For vores kunder betyder det kvalitetsserviceydelser og mere for pengene, og for enkeltpersoner som dig er det en utrolig forretningsmulighed.

ACN’s enestående forretningsmulighed kombineret med det betydelige vækstpotentiale i direkte salg, har skabt en af de mest spændende muligheder nogensinde! Er du parat til at deltage i begejstringen?

Med ACN driver du din egen forretning, men aldrig alene!

Læs mere om ACN muligheden på www.acneuro.com
For information om vore produkter: www.myacn.eu

Kontaktinfo

ACN Nordic Operations
Drottning Kristinas Väg 4
66232 Åmål
Sverige

General Manager
Poul Enemark
Telefon: +46 532 60 88 38
Telefon: +46 731 81 04 75
E-mail: Poul.enemark@acneuro.com

ACN Danmark A/S
Holbergsgade 14, 2. tv
1057 København