Endnu en virksomhed bliver del af Direkte Salgsforeningen

1 jun 2015

Endnu en virksomhed bliver del af Direkte Salgsforeningen

Direkte SJuicePlus-weblogoalgsforeningens arbejde i Danmark bliver styrket yderligere med endnu et nyt medlem. Kosttilskudsvirksomheden The Juice PLUS+ Company har efter en øget vækst på det danske marked besluttet sig for at melde sig ind i foreningen. Som almindelig procedure er virksomheden prøvemedlem i de første tolv måneder.

”Vi oplever generelt, at vores medlemsvirksomheder vækster på det danske marked, men forholdene herhjemme er komplekse, og derfor får vi flere medlemmer, der har brug for vejledning fra os, siger formand Mette Henius.

Og det er netop en af de væsentligste grund til, at The Juice PLUS+ Company har meldt sig ind, bekræfter general manager, Mona Nybo Grøn.

”Vi sælger kosttilskud, og især inden for det område skal vi være meget opmærksomme på den særlige danske lovgivning. Vi har kun interesse i at overholde den, og det sender også et signal til vores forhandlere og deres kunder, at vi er medlem af Direkte Salgsforeningen, siger hun.

The Juice PLUS+ Company har været på det danske marked siden 1998, og Mona Nybo Grøn har selv været en del af virksomheden de seneste otte år. Hun forventer, at medlemskabet kan give hende og kollegaerne et større netværk inden for branchen, og at hun kan sparre om virksomhedens udfordringer.

”Helt basalt tror jeg på, at vi er stærkere sammen, og derfor mener jeg, det er vigtigt at være en del af brancheforeningen”, siger Mona Nybo Grøn.

Om The Juice PLUS+ Company
The Juice PLUS+ Company sælger blandt andet kosttilskud, der er baseret på 27 forskellige slags frugt, grønt og bær, og de kan fås som både tyggetabletter og kapsler. Den amerikanske virksomhed har dets Nordiskehovedkontor i Birkerød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook