International sværvægter melder sig ind i Direkte Salgs Foreningen

7 maj 2015

International sværvægter melder sig ind i Direkte Salgs Foreningen

FLP-weblogo

Markedet for direkte salg er i stor vækst over hele verden. Det oplever også Direkte Salgs Foreningen i Danmark, hvor der kommer nye medlemmer til. Senest har den internationale sværvægter inden for sundheds- og skønhedprodukter Forver Living Products, meldt sig ind i foreningen.

Ifølge country manager i Forever Living Products, Fredric Alerstam, sker det som en naturlig konsekvens af, at virksomheden får mere og mere forretning på det danske marked.

”Vi er allerede medlem i både Norge og Sverige, men vi har også et behov for at være med i Danmark, så vi kan udveksle erfaringer med de øvrige medlemsvirksomheder og lære af hinanden, præcis som i de øvrige lande”, siger han

Lige nøjagtig det er en klar fordel for medlemsvirksomhederne, forklarer formand for foreningen, Mette Henius.

”De skandinaviske markeder er meget forskellige, og som medlem får man adgang til et stort netværk af andre virksomheder i branchen plus stor viden om de særlige markedsforhold i Danmark og den hyppige regulering af området”, siger hun.

Fredric Alerstam oplever i øvrigt, at medlemsskabet giver stolthed og tryghed til virksomhedens sælgere, fordi det er et kvalitetsstempel at have Direkte Salgs Foreningen i ryggen, og Forever Living Products vil være med til at styrke det.

Det er foreningens formand Mette Henius enig i:
”Jo flere medlemmer, jo stærkere står vi, og derfor er det et løft af hele foreningen at få Forever Living Products i hus, siger hun.

Fakta om Forever Living Products
Forever Living Products er repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele. Virksomhedens produkter bygger på økologisk dyrket aloe vera fra egne plantager. Den blev stiftet i USA i 1978 og etableret i Skandinavien i 1998.

Læs mere på http://www.foreverliving.dk/

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook