Direkte Salgs Foreningen lancerer nyt website

20 jan 2014

Direkte Salgs Foreningen lancerer nyt website

Direkte Salgs Foreningen lancerer nyt website www.disafo.dk  for foreningen og dens medlemsvirksomheder. Her kan du bl.a. læse mere om, hvad direkte salg er, hvad dine rettigheder er som forbruger og se Direkte Salgs Foreningens medlemmer

København den 20. januar 2014: Direkte Salgs Foreningen, der er en medlemsforening for direkte salgsvirksomhederne i Danmark, lancerer i dag nyt website på www.disafo.dk, hvor der vil være rig mulighed for at læse om direkte salgsformen, medlemsvirksomheder, karrieremuligheder og de etiske regler for Direkte Salgs Foreningens medlemmer. Direkte Salg Foreningens nye formand Mette Henius siger:

”Vi er glade for at lancere et nyt og brugervenligt website, hvor både forbrugere, direkte sælgere, medlemsvirksomheder og pressen kan læse uddybende om, hvad direkte salg er, se nyheder fra Direkte Salgs Forening og lære mere om direkte salg som forretningsmodel både i Danmark og globalt.”

Lanceres sammen med nyt logo
Websitets layout er inspireret af Direkte Salgs Foreningens nye logo i blå og rød, der harmonerer med de øvrige nordiske direkte salgs foreningers logo.  De ens logoer skal symbolisere det tætte samarbejde, der er mellem de skandinaviske direkte salgs foreninger.

For øvrig information:
Direkte Salgs Foreningen
Formand og talsmand Mette Henius
Advokaterne i Hovedvagtsgade
Hovedvagtsgade 6, 4. sal
1057 København K Danmark
Telefon: +45 70 22 60 55

E-mail: info@disafo.dk
Web: www.disafo.dk

Om Direkte Salgs Foreningen
Direkte Salgs Foreningen (DSF) er brancheforening og talerør for direkte salgsvirksomheder i Danmark. Vi repræsenterer i dag en række medlemsvirksomheder, hvoraf flere har mere end 40.000 selvstændige forhandlere. Vi er både medlem af The European Direct Selling Association (SELDIA) og verdensbrancheforeningen for direkte salgsvirksomheder, World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA).

Comments are closed.

Facebook